Afspraak maken – Huisartsenpraktijk van Moppes en van Londen – Amsterdam
Header afbeelding
's-Gravesandeplein 19 1091 BB Amsterdam Tel:020-4626670

Afspraak maken

Wij werken met afspraakspreekuren. U kunt de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 om een (telefonische) afspraak te maken.

Indien voor uw vraag geen lichamelijk onderzoek noodzakelijk is, maakt de assistente een afspraak voor het telefonisch spreekuur, de huisarts belt u dan terug. Vanwege drukte, is het helaas niet altijd mogelijk om een exact terugbel tijdstip aan u door te geven. Mocht de huisarts u niet direct bereiken, dan zal zij het later op de dag of de volgende dag nogmaals proberen. Ook kunt u contact zoeken met de huisarts via de beveiligde patiënten omgeving van deze website. Via www.uwzorgonline.nl kunt u toegang krijgen om teleconsulten bij de huisarts aan te vragen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om voor persoonlijke gesprekken een afspraak te maken voor beeldbellen.

Afspraken via de assistente: Uw afspraak voor een (telefonisch) consult of voor beeldbellen verloopt via de assistente. De assistente vraagt naar de reden voor uw afspraak. Ze is opgeleid om uw klacht zo goed mogelijk in te schatten, zodat zij in overleg met u een passende afspraak kan maken. Ook vraagt de assistente naar eventuele verschijnselen van een corona-infectie, of een positieve coronatest bij u of uw naasten. Evenals de huisarts, is de assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Duur van het consult: Een consult duurt 15 minuten, dat is meestal voldoende om één klacht te bespreken. Als u meerdere klachten of een complexe vraag heeft, kunt u dat aangeven bij het maken van de (telefonische) afspraak, we houden daarmee dan rekening in onze agenda. Wanneer u een afspraak maakt voor een (kleine) chirurgische ingreep reserveert de assistente extra tijd.

Tijdig afzeggen: Wij verzoeken u om tijdig af te zeggen als u verhinderd bent om naar uw afspraak te komen of om de telefoon aan te nemen op de dag van uw telefonisch consult.

Huisdieren: Uit respect voor uw medepatiënten en in verband met hygiëne, is uw huisdier in onze praktijk niet welkom. Indien u afhankelijk bent van een assistentiehond, maken wij vanzelfsprekend een uitzondering voor uw gecertificeerde hulphond of KNGF geleidehond.

————————————————————————————————————————————————————

Afsprakenspreekuren huisartsen:

Dr. van Londen: dinsdag, woensdag, donderdag

Dr. van Moppes: maandag, woensdag, vrijdag

Dr. Boz: Twee keer per maand op dinsdag, o.a. voor kleine chirurgische verrichtingen

————————————————————————————————————————————————————

Afsprakenspreekuren praktijkondersteuner somatiek (POH-S):

Mevr. Sen: maandag, dinsdag, donderdag

————————————————————————————————————————————————————

Afsprakenspreekuren praktijkondersteuner somatiek (POH-S):

Mevr. Bolten: dinsdag, vrijdag

Mevr. Torres: maandag

————————————————————————————————————————————————————

Afsprakenspreekuren assistentes:

Dagelijks op werkdagen

————————————————————————————————————————————————————

Avondspreekuren:

Dr. van Moppes: 2x per maand op woensdag